Portofoliu Foto – Video

Fotografie de portret

Portretele corporate (corporate headshots) sunt fotografii profesionale realizate în studio sau în spațiul de lucru.

Fotografiile Office pot fi utilizate în cadrul CV-urilor, pe site-urile companiilor sau în rețelele sociale.

De asemenea, fotografiile business sunt utilizate cu succes în cadrul materialelor de promovare tipărite sau digitale și în articole de presă.

Spoturi publicitare

Un spot publicitare prezintă serviciile, produsele sau sediul unei companii printr-un clip video scurt, editat conform cu standardele din industria de profil.

Spoturile video sunt utilizate cu succes pe site-urile companiilor, în rețelele sociale sau pe canalele TV.

Publicitatea bazată pe sporturi video are ca scop captarea atenției privitorilor prin evidențierea cadrelor cu cel mai mare impact vizual.

Exemple de spoturi publicitare

Exemple de clipuri video filmate cu drona

Materiale video de prezentare

Un videoclip de prezentare are o durată mai mare față de un spot publicitar și prezintă pe larg produsele, serviciile sau sediul unei companii.

Un film de prezentare reprezintă un instrument deosebit de util pentru promovarea în detaliu a unor aspecte esențiale ale afacerii.

Este cunoscut faptul că privitorii rețin mai ușor un mesaj atunci urmăresc un videoclip, comparativ cu reținerea unor informații citite.

Filmele de prezentare sunt editate astfel încât să mențină vie atenția spectatorilor pe tot parcursul său. Tranziția dintre cadre este realizată la intervale de timp specifice, astfel încât fiecare etapă prezentată să creeze impresii de durată.

Exemple de materiale video de prezentare

Fotografii de prezentare a serviciilor

Fotografiile de prezentare a serviciilor au ca scop surprinderea într-o manieră profesională a aspectelor ce pot spori credibilitatea unei companii.

Fotografiile de prezentare pot include atât dotări tehnologice cât și  procedurile sau tehnicile specifice serviciilor oferite, din perspectiva clientului.

Fiecare fotografie de prezentare este încadrată și editată astfel încât să provoace interesul potențialilor clienți pentru rezultatul final al serviciilor oferite.

Fotografiile de prezentare „înainte și după” reprezintă unul dintre cele mai eficiente moduri de a transmite îmbunătățirile realizate de un serviciu prestat.

Exemple de fotografii de prezentare clinică medicală

Exemple de fotografii de prezentare – înainte și după o renovare

Fotografie de produs

Fie că e vorba despre fotografierea ambalajului sau a produsului în sine, fotografia de produs poate influența decizia de cumpărare, astfel ca aceasta trebuie să reflecte calitate și profesionism. Aceste caracteristici vor fi atribuite de către clienți nu doar produsului vizionat, ci și producătorului sau vânzătorului.

Produsele fotografiate vor fi prezentate în ce mai bună lumină, astfel încât să fie scoasă în evidență atât forma, cât și ideea de funcționalitate a acestora.

Prin utilizarea criteriilor de eficiență ale comunicării vizuale, fiecare fotografie este editată corespunzător, în funcție de cerințele clienților și de mediul de expunere (digital sau imprimat).

Fotografiere produselor necesită condiții speciale de iluminare și fundaluri care să definească liniile de contur. În plus, editarea avansată a fotografiilor aduce un plus de stil pentru o promovare eficientă.

Fotografie imobiliară

Fotografia imobiliară are ca scop prezentarea într-un mod deosebit a unei proprietăți listate pentru vânzare sau pentru închiriere.

Pentru a captura cât mai precis culorile obiectelor și ale pereților, folosim metoda expunerilor multiple și utilizăm un flash de mare putere. Apoi, îmbinăm totul cu ajutorul editării avansate. Obținem astfel o acuratețe de 100% a culorilor, pentru a oferi o perspectivă cât mai realistă, neinfluențată de lumina ambientală, similară cu cea din prezentările de catalog.

Exemple de fotografii imobiliare,

înainte și după utilizarea metodei expunerilor multiple

fotografie imobiliara fotografii imobiliare

Prezentări video imobiliare

În cadrul unui clip video de prezentare imobiliară, fiecare încăpere este surprinsă din unghiul potrivit, pentru a crea spectatorilor impresia că se află la fața locului.

Prin alegerea celor mai bune cadre filmate și prin tehnici de editare video, sunt create clipuri de calitate, menite să atragă și păstreze atenția privitorilor.

Clipurile video de prezentare a proprietății pot fi adăugate pe site-uri și sunt ușor de distribuit pe rețelele sociale sau prin aplicațiile de comunicare.

Pentru promovarea planului exterior al unui imobil sau ansamblu rezidențial, filmarea din dronă reprezintă soluția optimă. Drona surprinde atât imobilul cât și împrejurimile acestuia, din puncte în care se poate ajunge doar cu ajutorul unui aparat de zbor.

Le este permis astfel spectatorilor să observe și să analizeze detalii unice ale obiectivului filmat, interesul acestora putând fi captat mai ușor atunci când le sunt prezentate cadre largi.

Exemple de prezentări video imobiliare

Prezentare video a proprietății din dronă

Tur virtual 360

Un tur virtual are avantajul de a facilita și deplasarea prin imobil, dintr-o cameră în alta. De asemenea, într-o cameră de mari dimensiuni pot fi realizate mai multe fotografii interconectate.

Utilizatorii de internet petrec mai mult timp pe paginile web cu tururi virtuale, tururi video și fotografii 360. Imaginile de înaltă calitate facilitează procesul de acomodare cu obiectivul, înainte de vizitarea efectivă a acestuia.

În cadrul unui tur virtual 360, navigația dintr-un spațiu în altul se realizează în mod fluid, cu ajutorul simbolurilor indicate în conținutul prezentărilor.

Exemplu tur virtual clinică medicală

Exemplu tur virtual apartament

Cum vă putem ajuta?

Completați formularul și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.
    Cum vă putem ajuta?

    Completați formularul și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.